اصول تغذیه کراوس
کتاب فوق توسط دکتر فرزاد شیدفر (استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران) و ناهید خلدی (عضو هیات علمی دانشگاه شاهد) در سال 1393 ترجمه کرده اند. انتشارات جامعه نگر نیز این کتاب را به صورت رنگی چاپ کرده است. محتویات کتاب شامل:
1- دریافت انرژی
2- دریافت مواد مغذی و متابولیسم
3- تعادل آب، الکترولیت ها و اسید و باز
4- تغذیه در بارداری و شیر دهی
5- تغذیه در نوزادان
6- تغذیه در کودکی
7- تغذیه در سالمندی (پیری)
8- بررسی وضعیت رژیمی
9- ارزیابی بیوشیمیایی
10- رفتاری- محیطی : فرد در جامعه
11- تغمیم غذا و تغذیه، برنامه ریزی رژیم غذایی مطابق فرهنگ
12- بالینی: ارزیابی عملکردی، فیزیکی و التهابی
کتاب حاضر که ترجمه ی بخش هایی از کتاب Krauses food and the nutrition care process,2012 (Edition 13) می باشد. مطابق با سر فصل های درس «اصول تغذیه» برای دانشجویان پزشکی و تغذیه ترجمه شده است و منبع علمی بسیار مناسب ، کامل، جامع و مفیدی برای دانشجویان علوم پزشکی و تغذیه ، پزشکان ، سایر دندان پزشکان ، داروسازان و همچنین دانش آموختگان سایر رشته های علوم پزشکی ، بهداشتی و پیراپزشکی می باشد.