تغذیه و دیابت
این کتاب حیطه کتب پزشکی و پرستاری می باشد که به نگارش الهام احرام پوش و دکتر رضا همایونفر در سال 1393 به نگارش در آمده است. انتشارات جامعه نگر کتاب فوق را تمام رنگی چاپ کرده است. سر تیتر های کتاب شامل موارد ذیل می باشد:
1- دیابت چیست
2- تنظیم و کنترل میزان کربوهیدرات
3- برنامه ریزی غذایی؛ هدف اصلی
4- فعالیت بدنی
5- کاهش وزن
6- پیشگیری از افت قند خون
7- مصرف غذا در خارج از منزل
پیروی از اصول یک رژیم غذایی سالم و مناسب برای همهی افراد مهم است. اما اگر به دیابت مبتلا باشید، اهمیت غذایی بیشتر می شود. انتخاب غذاهای مناسب به شما کمک می کند که شرایط خود را کنترل کرده و سایر خطرات ناشی از دیابت را کاهش دهید. این کتاب سعی کرده است آخرین یافته های علمی از آنچه بیمار دیابتی یا خانواده او باید بداند را به ساده ترین شکل ممکن فراهم نتماید.