برآورد نیاز به انرژی – معادلات برآورد مصرف انرژی استراحت
در طی زمان، معادلاتی به منظور برآورد مصرف انرژی استراحت تنظیم شده اند. معادلات در دسترس برای برآورد مصرف انرژی استراحت با استفاده از اندازه گیری هایی که به وسیله ی کالری متری غیر مستقیم در بزرگسالان شده است ، درست شده اند. تا این اواخر معادلات هریس – بندیکت[1] از جمله معادلاتی بودند که به طور وسیعی برای برآورد مصرف انرژی در افراد سالم و بیمار یا مجروح استفاده می شدند. مشخص شده است که فرمول های هریس –بندیکت مقدار مصرف انرژی استراحت را در افراد دارای وزن طبیعی و چاق تا حدود 7 تا 37 درصد بیشتر تخمین می زند.
در مطالعه ای که برآورد مصرف انرژی استراحت در مردان و زنان را با استفاده از معادلات هریس – بندیکت ، معادلات مفلین-سنت ژور[2] و معادلات اوون[3] مقایسه کرده است، مشخص شد که معادلات مفلین-سنت ژور از نظر برآورد مصرف انرژی استراحت در افراد چاق و دارای وزن طبیعی ، دقیق ترین معادله است. معادله های مفلین – سنت ژور از اندازه گیری مصرف انرژی استراحت با استفاده از کالری متری غیر مستقیم در 251 مرد 247 زن که شاخص توده بدنی[4] 47% آن ها بین 30 و 42 کیلوگرم بر متر مربع بود، حاصل شده است. این معادلات عبارتند از:
معادلات مفلین- سنت ژور:
مردان (کیلوکالری/روز) = 5 + (سن)5 – (قد) 25/6 + (وزن)10
زنان (کیلوکالری/روز) = 161 – (سن)5 – (قد) 25/6 + (وزن)10
- وزن: وزن واقعی بدن بر حسب کیلوگرم
- قد: سانتی متر
- سن: سال
اگر چه معادلات هریس-بندیکت مانند معادلات مفلین برای افراد بیمار و مجروح به کار رفته اند، اما برای افراد سالم «طبیعی» تنظیم شده اند و استفاده از آن ها برای سایر افراد سوال برانگیز است.
برآورد نیاز به انرژی از طریق دریافت انرژی
به طور سنتیف توصیه نیازهای انرژی بر اساس گزارش های افراد (مثل یادداشت خوراک) یا برآورد های فرد از دریافت غذا (مثل 24 –ساعت یادآمد) بود. در حال حاضر مشخص شده که این روش ها برآوردهای درست یا بدون سوگیری از دریافت انرژی شخص فراهم نمی کنند. بسته به سن، جنس و ترکیب بدنی، 10 تا 45 درصد افراد غذای دریافتی خود را کم گزارش یا کم برآورد می کنند. برآورد کم با افزایش سن کودک افزایش می یابد، در بین زنان بیشتز از مردان است و در افراد چاق در مقایسه با افراد لاغر شایع تر و شدیدتر است.
چندین برنامه ی Online در دسترس است که افراد می توانند غذا و مقدار مصرفی را در آن وارد کرده و برنامه محتوای مواد مغذی زیاد مقدار و ریز مغذی های آن را محاسبه کنند. این برنامه ها به کاربران اجازه می دهند که داده ها را وارد کرده و خلاصه ی گزارش محاسبه شده را دریافت کنند. اغلب یک گزارش با جزئیات بیشتر برای دست اندر کاران سلامتی نیز داده می شود. از جمله برنامه هایی که به طور گسترده در دسترس است برنامه های Food Prodigy و My Plate Tracker می باشد.
[1] Harris-Benedict equations
[2] Mifflin-St.Jeor
[3] Owen
[4] Body Mass Index (BMI)
[…] است ، درست شده اند. تا این اواخر معادلات هریس – بندیکت[۱] از جمله معادلاتی بودند که به طور وسیعی برای برآورد […]